image
 |  0 11 Липня 2018 | 11:39

У влади є більшість для грабунку, але немає більшості для захисту України, - Панькевич

У влади є більшість і політична воля у парламенті для грабунку країни, але не має більшості для захисту національних інтересів.
Про це під час засідання круглого столу «Волинь-43» - складова антиукраїнської пропаганди Польщі заявив заступник голови ВО «Свобода», депутат Львівської облради Олег Панькевич.
«Сьогодні, 11 липня, у Польщі особливо паплюжиться українська національна пам’ять. На цю дату припадає пік польських звинувачень проти України. Через брехню про події на Волині Україна втрачає на міжнародному рівні. На жаль, ця тема давно стала політичною, а не історичною. Якщо людина відчуває себе вищою за іншу то це ознаки ксенофобії державного рівня. Якщо поляки вважають що вони абсолютно праві і є лише їх правда, а чути іншу думку не потрібно, то з цим треба звертатися до психіатра», - зазначив Олег Панькевич.
«Наша влада не проводить системної політику щодо національної пам’яті. Лише перед виборами наші президенти вдають з себе патріотів. У влади є більшість для грабунку країни, росту тарифів, але немає більшості і політичної волі для захисту України», - додав націоналіст.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Термін «Волинська трагедія» є штучний і не відповідає історичній правді, – науковці
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні відсутня державна підтримка історичних досліджень подій на Волині, – професор СНУ

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити