image
 |  4 4 Вересня 2018 | 16:33

Суд наклав арешт на земельні ділянки голови Луцької районної «Батьківщини»


Суд наклав арешт на чотири земельні ділянки екс-заступника мера Луцька, голову Луцької районної партійної організації «Батьківщини» Олександра Рачкова, підозрюваного детективами НАБУ в пособництві в одержанні неправомірної вигоди суддею Шацького районного суду Волинської області Наталією Сушик.
Про це повідомляє «Слово і Діло».

Таке рішення ухвалив суддя Солом’янського районного суду міста Києва за результатами розгляду клопотання детектива Нацбюро.
Детектив у клопотанні зазначав, що Рачков обґрунтовано підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 27, ч. 3 ст. 368 КК України, тобто пособництво в отриманні суддею неправомірної вигоди у великому розмірі для себе за вчинення такою посадовою особою в інтересах третьої особи будь-якої дії з використанням наданої їй влади чи службового становища.
Під час досудового розслідування детективи встановили, що заступнику мера Луцька на праві приватної власності належать земельні ділянки площами 0,7533 га, 0,7896 га, 1,1455 га та 0,8076 га, розташовані у Волинській області, Ратнівському районі.
В зв’язку з цим у Нацбюро просили накласти на землю арешт, оскільки судом може бути призначене Рачкову покарання у вигляді конфіскації майна, передбаченого санкцією ч. 3 ст. 368 КК України.
Суддя клопотання задовольнив і заарештував землю шляхом накладення заборони на її відчуження.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волиняни заборгували 321,6 мільйонів за постачання природного газу

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити