image
 |  0 19 Вересня 2018 | 08:33

На вулиці Дубнівській лучанка самовільно встановила теплицю

Інспектори департаменту муніципальної варти в ході інспектування на вулиці Дубнівській, 113 виявили самовільно встановлену конструкцію - парник для вирощування рослин.
Про це йшла мова під час засідання виконкому Луцької міськради.
Начальник Департаменту муніципальної варти Луцької міськради Юлія Сиротинська повідомила про те, що дана конструкція розташована на комунальній землі.
"Сусіди скаржаться, що раніше це була територія, де можна було ходити. Тепер там теплиця. На вказаній конструкції було розміщене спеціальне повідомлення з вимогою з’явитись та надати правовстановлюючі документи в департамент муніципальної варти. Встановлено, що власницею вказаної конструкції є громадянка Полюхович Ірина Вікторівна, на яку за розміщення без відповідних дозвільних документів конструкції на вулиці Дубнівській, 113, що у м. Луцьку, було складено протокол".

Виконком прийняв рішення зобов’язати громадянку Ірину Полюхович демонтувати конструкцію протягом п’яти днів з дати ухвалення рішення та відновити благоустрій території.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рубка аварійних дерев для Луцька обійдеться в 370 тисяч гривень

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити