image
 |  0 25 Вересня 2018 | 10:43

У центрі Луцька аварійні балкони становлять небезпеку для людей (ФОТО)

У Луцьку на проспекті Волі аварійні балкони становлять небезпеку для жителів міста.
Про це інформує власкор «ВолиньUA».
Мова йде про будинки №11 та №18, що на проспекті Волі, балкони яких виходять на найбільшу пішохідну вулицю міста.
Щодня сотні людей проходять проспектом Волі, однак мало хто підозрює, що їхній безпечній прогулянці можуть загрожувати аварійні балкони будинків.  Потріскані, з обваленим бетонном, у жахливому стані перебувають балкони житлових будинків у самісінькому центрі Луцька.

Весною цього року, на проспекті Волі, 18, в будинку де розташована Львівська майстерня шоколаду, обвалився балкон. В тому ж інтервалі часу, жителі скаржилися на те, що в будинку на проспекті Волі, 9, з балкона на перехожих падає штукатурка. Однак реакції влади годі марно було чекати. Чиновники Григорія Пустовіта почали перекладати проблеми міста на жителів цих будинків, типу вони ж самі мають їх ремонтувати, а в працівників ЖКГ, як завше немає на це коштів, а ні відповідних працівників.

Читайте також: У центрі Луцька багатоквартирний будинок «тріщить по швах» 


Директор ЖКП №3 Руслан Юлдашев розповів, що мешканці будинків у центрі Луцька мають самі ремонтувати балкони, адже вони входять у їхню приватну власність.
Та ще похизувались, типу за 4 роки відремонтували аж 10 балконів. А так, як люди не звертаються на рахунок ремонту, то вони й не квапляться проводити ремонтні роботи.
Директор житлово-комунального господарства Юрій Крась зауважив, що з 2016 року кошти на ремонт фасадів не виділялися, тому треба працювати з мешканцями будинків, які б могли віднайти кошти для реконструкції балконів.

Тому ми, як бачимо проблему міста чиновники Пустовіта системно перекладають на самих жителів міста, бо ж у перервах між ремонтами вулиць, Юрій Крась за ці роки не спромігся зробити реформа в сфері ЖКГ і лишив її на тому ж радянському рівні, як воно й було раніше.
«Немає звернень – немає проблем», - коментують працівники ЖКГ у місті Луцьку.

Жителі будинків на проспекті Волині можуть і не звертатися у ЖКГ, бо ж не їм на голову падатиме штукатурка, а перехожим. Маємо надію, що на проблему аварійних балконів звернуть народні обранці, секретар ради Григорій Пустовіт, диреткор ЖКГ №3 Руслан Юлдашев та почнуть вирішувати проблему аварійних балконів у місті Луцьку на проспекті Волині 11 та 18.
Нагадаємо, що у липні журналісти видання «ВолиньUA» писали про небезпечні балкони по пішохідній вулиці Лесі Українки, після чого два із чотирьох балконів відремонтували.


Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити