image
 |  2 29 Вересня 2018 | 09:59

Володимирчани - на весільних фото

Для кожної жінки весілля - це найбільше свято. І саме у цей день вона хоче виглядати, як найкраще. Тому, незважаючи на складнощі минулого часу, чи то повоєнну бідність, чи радянський період застою, кожна дівчина до пошиття сукні підходила по особливому. І якщо на перший погляд здається, що це прості сукні, то це не так. Вони єдині у своєму роді і підігнані під одну фігуру.
За стилістикою сукні відрізняються одна від одної, але кожна є неповторною і ніжною. Розглядаючи на фото весільні сукні та костюми, мимоволі ностальгуєш за тим часом, де краса була у скромності та легкій витонченості.
Адміністрація Державного історико-культурного заповідника "Стародавній Володимир", у рамках проекту "Володимир, яким ми його пам'ятаємо. Людські долі", зібрала кілька унікальних, весільних світлин жителів нашого міста та району.

Мазуркевич Костянтин та Корнелюк Віра, 1936 рік. Фото з родинного альбому доньки Червінської Маргарити Костянтинівни



Малиновський Андрій Зіновійович та Дердюк Антоніна Григорівна, с. Дігтів Володимир-Волинського району, 1954 рік. Фото з родинного альбому Вознюк Орисі



Fotografia ślubna Zofii i Kazimierza Rudnickich; Kazimierz Rudnicki został w 1941 r. wcielony do Armii Czerwonej, jego dalsze losy nie są znane. Фотографія весільна Софії і Казиміра Рудніцких. В 1941 році був призваний до Червоної армії. Його подальша доля невідома.



Фото з колекції Ірини Вікентівни Білової



Фото з колекції Ірини Вікентівни Білової



Фотографія з родинного альбому Захарової Мирослави Іванівни



Фотографія з ронинного альбому Логвинович Софії Оліферівни

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити