image
 |  0 12 Жовтня 2018 | 19:00

У художній галереї Волиньради - виставка мисткині Юлії Гетьман

В художній галереї Волинської обласної Ради 12 жовтня 2018 року  відбулося відкриття Персонально виставки малярства Волинської мисткині Юлії Гетьман.



Про це «ВолиньUA» повідомляють у прес-центрі Волинської облради.



На виставці представлено 36 полотен, написаних у різні роки і виконаних в олійній техніці. Художниця презентує неймовірної краси твори, які вражають глядача легкістю, живописністю, емоціями і фантазіями. Ті художні образи, що створює Юлія Гетьман на полотні, можуть існувати лише в уяві, уві сні, вони якісь нереальні і занадто казкові. Це поза межами раціонального розуміння.



Це суцільна «Фантасмагорія» - саме так названа експозиція картин художниці із Луцька. Відвідувачі виставки будуть приємно здивовані співзвучністю кольорових акордів полотен Юлії із закапелками власної душі, де усе ж таки є місце для красивого, теплого і сонячного.



Не забудьте звернути увагу на окремі мікрообрази в роботах «Місячна прогулянка», «Світло завтрашнього дня», «Геометрія дощу», «Подих вітру» і відчути загадкову фантасмагорію.



Виставка організована до Дня художника і триватиме з 12 жовтня по 12 листопада 2018 року.









ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Депутати хочуть перенести День Незалежності

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити