image
 |  2 16 Листопада 2018 | 14:05

Поліція «загубила» бандитів, які влаштували стрілянину в Луцьку (ВІДЕО)

Один з автомобілів Фольцфаген Туарег, на якому втекли стрілці, знайшли на Рівненщині на березі річки Горинь. Це Село Розваж Острозького району. Вже відомо, що бандитів по населеному пункті доганяли три поліцейські автомобілі. Правоохоронці Спочатку доганяли, а потім несподівано припинили погоню. А за автівкою повернулися лише наступного дня під обід. Звісно ані водія, ані пасажирів на місці не застали.
Після бандитських розбірок на луцькій автомийці поліція оголосила план "Перехоплення". Проте злочинцям вдалося без перешкод виїхати з Луцька і проїхати 120 кілометрів аж до містечка Остріг. Вже у Острозькому районі місцеві правоохоронці кинулися у погоню. Близько 17 години 5 листопада, маленьким село Розваж, на очах у місцевих, промчався джип Фольцфаген Туарег, а за ним три поліцейські автомобілі, але бандитам вдалося заховатися у населеному пункті, що має одну центральну вулицю довжиною 2 кілометри і два невеликих провулки. Автомобіль звернув з головної дороги і поїав до річки Гринь і там втрапив у глухий кут.
Під вечір у центр села з'їхалося декілька поліцейських автомобілів - ловити злочинців, але як бачимо, всі старання були марні, бо ж бандитам вдалося "загубитися".
Детальніше дивіться у сюжеті ТРК Аверс.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити