image
 |  0 31 Серпня 2018 | 07:41

Депутати Волиньради розглянули важливі сесійні проекти

На засіданні постійної комісії з питань освіти, науки, інформаційного простору, культури та мови, національного і духовного розвитку, сім’ї, молоді, спорту та туризму депутати надали свої рекомендації щодо окремих проектів рішень, які вносяться на наступну сесію обласної ради.
Про це йдеться на сайті Волинської обласної ради.
Зокрема, рекомендовано підтримати проект Сергія Слабенка «Щодо негайної необхідності розроблення, внесення та прийняття Верховною Радою України законопроекту про заборону пропаганди і популяризації різних видів девіантної статевої поведінки й анти сімейних ідей, у тому числі, у формі так званих «маршів рівності», «прайдів», «гей-парадів», «фестивалів квір-культури», тематичних матеріалів у засобах масової інформації».
Утримався при голосуванні лише голова комісії Петро Савчук. Він вважає, що питання, які піднімаються у проекті рішення можуть спровокувати неоднозначну реакцію в країнах Західної Європи.
Між тим, заступник голови комісії Юрій Поліщук повністю підтримує пропозиції Сергія Слабенка, викладені у проекті рішення та, водночас,  вважає, що риторика самого тексту проекту могла би бути значно жорсткішою.

Проголосувати за проект рекомендував і Олександр Курилюк. Він вважає, що майбутнє України за християнськими традиціями.

Депутати також рекомендували підтримати проект рішення Про  план  роботи ради на 2 півріччя 2018 року. За пропозицією голови комісії Петра Савчука, комісія доповнила документ і запланувала на одному зі своїх засідань заслухати інформацію про стан реформування системи профтехосвіти.
Одноголосно депутати рекомендували підтримати проект Про зміни до Програми розвитку туризму та рекреації у Волинській області.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Від директора школи до голови РДА: у Горохівській адміністрації представили нового очільника (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити