image
 |  2 15 Вересня 2018 | 20:01

Слова Савченка «зависли в повітрі»: на Волині діти другий тиждень не йдуть в школу (ВІДЕО)

Другий тиждень не ходять до школи учні села Стобихівка Камінь-Каширського району.
Про це інформує Нова Волинь.
Дітей на навчання не пускають батьки. Цю інформацію нам підтвердив телефоном Роман Шворак – він член батьківського комітету школи. З його слів, батьки мотивують своє рішення тим, що навчальний заклад переповнений, діти змушені навчатися у декілька змін. Каже, що не пустять дітей до школи, доки в селі не почнуть будувати нову.
Начальник управління освіти облдержадміністрації Людмила Плахотна каже, що батьки порушують закон. Адвокат Василь Ковальчук коментує дії батьків так 
"В діях батьків складу злочину, чи складу адміністративного правопорушення нема".

Нагадаємо, школа у селі Стобихівка розрахована на 70 учнів, нині там навчається понад 200 дітей. Розпочати будівництво нової школи мали влітку 2018. Зі слів голови облдержадміністрації Олександра Савченка, який зустрічався з мешканцями села 28 серпня, проект на нову школу готовий, нині він перебуває на експертизі, після висновків експертів оголосять тендер, після цього розпочнеться будівництво. Точної дати початку будівельних робіт на той момент голова ОДА сказати не зміг.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Піар та обіцянки: як очільник Волинської ОДА не дотримується слова? (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити