image
 |  2 21 Жовтня 2018 | 16:44

У волинському місті спочатку ремонтують дорогу, а потім - каналізацію

Учора жителі Володимира-Волинського спостерігали, як вранці у центрі міста на перехресті вулиці Данила Галицького та Ковельської працівники водоканалу обгородили два водоканалізаційних люки та за допомогою спеціальних засобів проводили ремонтні роботи. Стояло два автомобіля, один з яких – з написом «Аварійна».
Про це пише ВолодимирMEDIA.
За деякий час роботи були завершені. Проте навколо люка так і залишилися сліди його відкриття: вибитий асфальт. А це рівнозначно, що дорожнє покриття  поступово зазнаватиме  руйнації під постійним потоком автомобілів.
Подібне явище спостерігається неодноразово. Спочатку кладеться капітальний асфальт, а вже потім починаються роботи по ремонту. Будь то теплотрас чи водогонів.
На це неодноразово звертали увагу окремі депутати  Володимир-Волинської міської ради. Як наголошує депутат Максим Климюк,  це не перший випадок, коли новий асфальт починають знімати аби добратися до зношених комунікацій. Для вирішення  проблеми Максим Сергійович пропонував передбачати кошти у міському бюджеті для заміни старих водогонів чи теплотрас перед тим, як розпочинатиметься  ремонт вулиць міста.  Адже питання про непридатний стан більшості,  відповідно, втрати води неодноразово піднімаються на рівні керівництва міста та  водоканалу. Проте чомусь серед  депутатського корпусу  у нього мало однодумців.
Взамін цьому без зайвих питань виділяють мільйонні кошти на перекладання з року в рік по одному й тому ж місці бруківки, заміну ліхтарів, які ще могли прослужити не один рік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Ковелі центральний парк планують повністю реконструювати

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити