image
 |  4 14 Травня 2019 | 13:29

Волинська прокуратура «зливає» справу про стрілянину у Воротнівському заказнику

Волинська прокуратура своїми діями намагається злити справу про напад на журналістів та громадських активістів і стрілянину у Воротнівському заказнику, які мали місце 26 вересня минулого року.

Про це йшла мова під час засідання постійної комісії Волинської облради з питань депутатської діяльності та законності.

Голова постійної комісії облради свободівець Анатолій Вітів поцікавився у прокурора Волинської області Віктора Швидкого, на якій стадії перебуває розслідування справи про напад на активістів у Воротнівському заказнику. Однак, прокурор відмовився давати відповідь на це питання, зсилаючись на таємницю слідства.

«Ви можете сказати, що реально зробила прокуратура по інциденту у Воротнівському заказнику? Чи буде когось притягнутно до відповідальності чи справу буде злито? Пройшло вже понад півроку, а результату немає. Чи не означає це, що прокуратура просто хоче злити справу і прикрити голову лісового управління Олександра Кватирка?» - спитав Анатолій Вітів.

Читайте також: Декларації прокурорів Волині: півмільйонні зарплати та сотні тисяч готівки

Прокурор Волинської області Віктор Швидкий намагався уникнути прямої відповіді на питання. В кінцевому підсумку він заявив, що справа перебуває на стадії досудового розгляду, але деталі сказати не може.

Анатолій Вітів порадив прокурору не ігнорувати питання громадськості, журналістів та депутатів, які обов'язково виникнуть під час сесії обласної ради.

Читайте також: Керівники ГПУ та СБУ поки не збираються йти з посад

Нагадаємо, що голова Волинської ОДА Олександр Савченко не зміг відповісти як розслідується справа з тітушками та стріляниною у Воротнівському заказнику, яка сталася 26 вересня.

Читайте також: Приватний котедж у «Воротневі» збудований без відповідних дозволів

Нагадаємо, що 28 вересня 2018 року, близько 20 автомобілів лісової охорони прибуло визволяти ВІП-гостей у «Воротнів». Тодіж Бондар повідомив, що активісти налякали дорослих відпочивальників у заказнику «Воротнів» та назвав неадекватними журналісток, які приїхали в заказник.

Згодом Володимир Бондар повідомив, що не знає, хто стріляв у «Воротневі», але каже, що керівники лісового управління мали право погуляти вночі

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити